Вопрос задан 13.10.2025 в 06:57. Предмет Английский язык. Спрашивает Мариничева Алина.

1.Выберите и вставьте в предложение правильную форму глагола. 1.I usually… my Granny on Saturday. a) visits b) visited c) visit d) will visit 2.There … 30 pupils in our class last year. a) were b) was c) are d) is 3. I can… English very well. a) spoke b) speaks c) speak d) will speak 4. …they go to the Zoo with us next week? a) shall b) will c) do d) did 5. I… to my friend’s place yesterday. a) goed b) went c) goes d) will go 6. He will not… his holidays in America. a) spent b) spended c) spends d) spend 7. My pencil…on the table yesterday. My mother… it in the box. a) was not, put b) are not, put c) were not, put d) was not, puts 8. Do you like… to school? Yes, I… a) to go, did b) go, do c) to go, do d) to go, don’t 9. We learn how to use computers at …lessons. a) I. T b) Literature c) Drama d) Maths 10. She wanted to… us about her brother. a) say b) tell c) speak d) show

Перейти к ответам

Ответы на вопрос

Отвечает Бегунов Ник.

  1. I usually visit my Granny on Saturday.
    Правильный ответ: c) visit

  2. There were 30 pupils in our class last year.
    Правильный ответ: a) were

  3. I can speak English very well.
    Правильный ответ: c) speak

  4. Will they go to the Zoo with us next week?
    Правильный ответ: b) will

  5. I went to my friend’s place yesterday.
    Правильный ответ: b) went

  6. He will not spend his holidays in America.
    Правильный ответ: d) spend

  7. My pencil was not on the table yesterday. My mother put it in the box.
    Правильный ответ: a) was not, put

  8. Do you like to go to school? Yes, I do.
    Правильный ответ: c) to go, do

  9. We learn how to use computers at I.T. lessons.
    Правильный ответ: a) I.T.

  10. She wanted to tell us about her brother.
    Правильный ответ: b) tell

Похожие вопросы

Топ вопросов за вчера в категории Английский язык

Последние заданные вопросы в категории Английский язык

Задать вопрос